New Year, New Me

Gelukkig nieuwjaar, lieve vriendjes van de website!

Vanaf vandaag gaan we niet langer als StudioDoediesZot en JacotteDoediesZot door het leven, maar gewoon onder 1 gemeenschappelijk adres: DoediesZot. Maar laat me dat vooral zelf uitleggen in deze video!

Verhaaltje van de week:

Zo'n video op nieuwjaar posten, allemaal goed en wel, je kan die dingen op voorhand klaarzetten en zo. Maar dat ik dan op Nieuwjaar ook mijn hele huisstijl moest aanpassen, besefte ik pas op de dag zelf. Ik vind het zo onnozel nu ik het hier aan het uitschrijven ben, maar ik ben dus - middenin een familiefeest - eventjes apart gaan zitten met mijn laptop om omslagfoto's en logo's overal op sociale media aan te passen. YouTube ruïneert levens, mensen. Laat het dan ook een voornemen zijn dat ik in 2019 iets minder belang hecht aan de stomme deadlines en eisen die ik mezelf opleg. 'Cause nobody fakkin cares.

Hopelijk hebben jullie het nieuwe jaar goed ingezet!

Maak er iets moois van!

xoxo Jacotte