WE MAKEN EEN ALBUM

Het is vrijdag en je weet wat dat betekent (of totaal niet, maar dan weet je het nu): tijd voor een nieuwe video! Elke donderdag lanceer ik een video op mijn YouTube kanaal DoediesZot en elke vrijdag kom ik er dan hier over babbelen. Deze week ging het over Jong Keukengeweld en Wilford T. Veel kijkplezier! En als je klaar bent, scroll je maar door, want ik heb potverdikke weer veel te vertellen!

Verhaaltje van de week:

Zoals je ongetwijfeld in de video hebt gezien, heeft Tom veel potentieel als charmezanger. Dat hij zijn ambities mocht waarmaken op een koude zondagochtend in grootstad Temse, is een droom die waarheid wordt. Maar ook chefkok Tom Vermeiren is een grote fan van het genre, hoewel hij eerder de andere kant van het podium verkiest. Hij aarzelde dan ook, wanneer we hem en zijn crew een cameo aanboden in de clip (voor de minder aandachtige kijker: op 2:40), maar straalde werkelijk van zodra de camera liep.

We lokken de chefs al eens graag uit hun kot, ook al betekent dat dat wij ook uit het onze moeten komen.

Dat was het alweer voor deze week. Meer lekkere dingen zien? Neem dan zeker een kijkje op de Facebookpagina van Jong Keukengeweld!

xoxo Jacotte