Jong Keukengeweld Mediadag

Als er twee dingen zijn waarvan ik fan ben, dan is het wel eten en studeren. Niet dat ik een streefbal ben of een geweldige foodkenner. Het tegendeel geldt voor allebei eigenlijk. Maar als het over iets boeiend gaat en er is lekker eten, dan ben ik gegarandeerd ook van de partij.

Het was een geweldig inspirerende dag, met workshops fotografie, sociale media, podcasts en foodrecensies. En er was ook dit:

Frituurpoëzie

Kom ik thuis met mijn valiezen

Ga'k naar Frituur de Lokeraar

Maar in't frituur kan ik nooit kiezen

Dus neem ik een twijfelaar

'k Heb werkelijk waar niets te verliezen

Want keuzes maken is zo zwaar

En pak ik nog een keer mijn biezen

Dan vindt ge mij weer terug aldaar

Dank aan Femke voor de geweldig inspirerende opdracht en dank aan jullie voor het kijken en lezen!

xoxo Jacotte