Drunk Fact Seizoen 2

Vanaf vandaag beginnen we er weer aan: Tournée Minérale. Een maand lang raak ik geen druppel alcohol aan, voor mijn gezondheid, voor mijn portemonnee, maar bovenal voor de wetenschap! Alles daarover zie je deze week in de trailer voor Drunk Fact seizoen 2. Kijken die handel!

Gezien? Tof hé! Concreet zijn er dus vier video's onderweg. Volgende week krijgen jullie de eerste te zien. Daarin leg ik jullie haarfijn uit hoe ver nu precies ga in dit tweede seizoen van Drunk Fact. Meer vertel ik er voorlopig nog niet over...

De tweede video is er eentje die Tom en ik nog in januari hebben gefilmd. Dat moest wel, want we hebben hiervoor onze bierkennis op de proef gesteld. Kunnen wij uit tien bieren de alocholvrije onderscheiden? Dat zie je op 14 februari.

Voor de derde video hebben we de hulp gevraagd van Espe om al zingend uit te leggen wat het effect is van alcohol op je blaas. Geloof mij, het is sexier dan het klinkt. Deze video mag je op 28 februari verwachten.

Wanneer de vierde en laatste video uitkomt, is moeilijk te zeggen. In deze video wil ik jullie namelijk het resultaat tonen van een maand alcoholvrij leven. Om dat op een wetenschappelijk accurate manier te kunnen doen, moet ik nog heel even wachten op een paar analyses en zal deze video dus even op zich laten wachten.

Bon, zo weten jullie al wat te verwachten van dit tweede seizoen van Drunk Fact. Meer vragen over alcohol? Laat het weten in de commentaar of stalk me op sociale media @doedieszot!

Tot volgende week!

xoxo Jacotte