STUBRU VINDT MIJ TOF

Elke maand geef ik je een update over mijn leven. Nu is dat al drie maanden geleden en dat merk je eraan...

Drie topics deze What's Going On en meteen drie grote. Ik ben jongere af, maar wel opnieuw student én ik mag live radio maken bij Studio Brussel. wow. Hadden jullie het zien aankomen? Want Jacotte van vorig jaar zeker en vast niet. Fak.

Heel benieuwd wat 2019 nog gaat brengen.

Maar heb jij de binaire kaars opgemerkt?

Ik vind verjaardagen mega belangrijk en eis dus ook een correct aantal kaarsjes op de taart. Nu, 26 wordt al vrij veel om op 1 taartje te proppen, vandaar bedacht ik deze fenomenale oplossing: binaire kaarsen! De eentjes steek je aan, de nulletjes niet. Zo vertaalt mijn taart naar 11010, oftewel 26. Makkelijker om uit te blazen en extra nerdpunten? Zalwelzijn.

Tot volgende week!

xoxo Jacotte