At the Movies - Zotcast #10

Bijgewerkt op: 26 mei 2020

Awards Season is zo goed als achter ons en dus babbelen Tom en ik lustig over onze favoriete films. En daarbij mogen die vier Oscars voor *gil* Parasite natuurlijk niet ontbreken.


Dus hup: luister HIER!Spoilers

Spoilers

Spoilers


Moet The Academy écht alle films bekijken?

Nee. Blijkbaar niet.


Naar de cinema in Japan


Vorig jaar zaten we in Sapporo tijdens de release van de nieuwe Tarantino. En dus hadden wij extra motivatie om toch al daar te gaan kijken. Want de nieuwe Tarantino, daar wil ik niet te lang op wachten. En zo'n Japanse cinema wil ik ook wel eens van binnen zien.

Er was fancy popcorn, bier en iedereen bleef zitten tot het absolute einde van de aftiteling (ja, ook na de post credit scene). Maar het graafste van al, was het 'manieren houden in de cinema' filmpje voor de film:
Mick Jagger heeft een eigen podcastplatform.

Check het hier.


Het wonder Joaquin


Kleine correctie: Joaquin Phoenix heeft wel degelijk zijn eerste Oscar gewonnen met Joker. Hij was wel genomineerd voor Gladiator, Walk The Line en The Master. Maar hij verzilverde het beeldje pas echt dit jaar.

Oh en om verdere discussie te vermijden: dit is hoe je Joaquin Phoenix correct uitspreekt:Green Book


Vorig jaar kaapte Green Book het beeldje voor best film weg. Maar als ik aan groene boeken denk, dan zie ik vooral dit:Geen kusjes voor Singapore

We herinneren ons allemaal nog de random kus tussen twee vrouwen op het einde van Episode IX. In Singapore vonden ze dat maar niets en dus knipten ze die eruit.


Hair Love <3

Dit kickstarterproject heeft een fakkin Oscar gewonnen. En terecht.

Kijken die handel <3.

En dit is de tweet waar het allemaal mee begon. WAT EEN GOED VERHAAL TOCH.

Bong Joon Ho is everything


Goeie marketing of niet, je kan niet anders dan die man zijn Oscars mega hard te gunnen. I mean, kijk naar die lach!


En hup. Dan nu met z'n allen Parasite gaan kijken. Doe het!

En ook mega hard uitkijken naar de reeks die HBO gaat maken over alle details die de film niet haalden. aaaaaa the hype is real.Bedankt voor het luisteren!

xxx

Jacotte