Kut Corona - Zotcast #14

Bijgewerkt op: 26 mei 2020

Corona ruins everything. Maar wij blijven niet bij de pakken zitten. Wat we wel blijven, is binnen #blijfinuwkot. Maar geen paniek. Wij bieden muzikale troost en een heleboel coronahacks!


Dus hup: luister HIER!


Spoilers

Spoilers

Spoilers


Ik ben te laat

Ik schrijf deze shownotes opmerkelijk laat. Excuses daarvoor. En terwijl ik opnieuw naar de podcast luister, besef ik nu al dat er veel gedateerd is. Tom is intussen werkloos door corona, we zitten nog binnen tot minstens 19 april en iedereen kent SuperContent. Een paar dagen na deze aflevering lanceerden die boys ook een aparte versie van het Marc Van Ranst nummer en daarmee haalden ze de eerste plaats op YouTube. Haha. Hippe tip geef je daar, Jacotte.


Anyways. Kijk en luister nog effe. Want ondanks alles blijft het een geweldig nummer:KIJKTIP: Ragnarok

Zalige Noorse serie over Thor en superkrachten, maar zonder Hemsworth of Hiddleston. Kijken die handel. Perfect voor jouw eigen pilotdag! Da's een dag waarbij je een hele resem eerste afleveringen kijkt. Veel plezier!Quarantaine dagboek

Doe zoals Vincent, hou een insanity dagboek bij.

VRT NU is perfect voor NU

Extra tijd om dingen terug te kijken op VRT NU. Zoals bijvoorbeeld het Peulengaleis of vijf seizoenen W817. En over nostalgie gesproken... Speciaal voor Tom deel ik hier de introtune van Postbus X nog eens. Want die is in vijf. Muzieknerd.#coronacreation

Die twee van Taboob verzamelen sinds kort alle creatieve dinges die er door de lockdown zijn ontstaan onder de hashtag #coronacreation op de gram. Volgen die handel!


Bedankt voor het luisteren!

xxx

Jacotte