The Big Five - Zotcast #24

Bijgewerkt op: 16 jun. 2020

Augustus 2016. Tom en ik zitten aan de oevers van de Schelde in Bornem. We fantaseren over de toekomst. Welke landen we willen zien. Welke reizen we willen maken. En we maken een vijfjarenplan. Vier jaar later bekijken we wat ervan over blijft...


Dus hup: luister HIER.


Vijf pottekes

Deze pottekes hadden al 4/5 moeten volzitten, maar zoals je ziet is dat niet gelukt.


The Big Five

Op een zomerdag in 2016 fantaseren Tom en ik over onze vijf droomreizen: Canada, Japan, Amerika, Chili en Nieuw-Zeeland. Elk jaar zouden we een van deze bestemmingen bezoeken. En elk jaar zou ik een beetje grond stelen om in mijn living te zetten. Andere mensen zetten foto's, ik zet pottekes met grond.


Geef toe, bij dit uitzicht zou je ook melancholisch worden.

Amerikafwachten

Hoewel we er al sinds 2016 heen willen, is reizen naar Amerika nu geen strak plan. Dat vonden we ook al toen we deze podcast opnamen, een paar dagen voor de hele #BLM-rel losbrak. Meer over Black Lives Matter vind je in de Zotmail van juni.


Wij zijn de Ferry's/Fairy's

Ken jij dit nummer? Tom wel. En ik ga trouwen met deze jongen. Help me.

Voorlezen voor het slapengaan

Japan in honderd kleine stukjes. Het kleine boekje waaruit ik elke avond een stukje voorlees. Heerlijk. Ondertussen hebben we het uitgelezen en daarmee is het het eerste boek in drie jaar dat ik volledig uitlees. Don't judge me lezen is moeiluk.Bedankt voor het luisteren en tot dinsdag!

xxx

Jacotte