Zotcast 2.1 WE'RE BA-AAACK

That's right people. Uw favoriete podcastkoppel is er weer met ee nieuwe seizoen audiopret. Zonder beloftes, maar met super veel goesting. En die eerste aflevering sneed meteen een raak topic aan: TikTok.


Dus hup: luisteren maar!


Als België niets wordt, verhuis ik naar Almere

Ons enige buitenlands verlof van 2020 zat lekker ver. Wel drrrrieeee uuuuur rijden, warempel. Maar tof jong, echt een tip!
Tot ziens, Mini-Europa

We hebben nog drie maanden om Mini-Europa te bezoeken. WERELDNIEUWS. Want net als zoveel dingen zal ook dit prachtig miniatuurpark 2020 niet overleven. Too soon? Too soon. Maar bon: goeie reden om die Hello Belgium railpass te bezigen!Volg me op TikTok xxx

Want ik ga alle gemeentes van België bezoeken. Ja, alle 581. En hoe ver zit ge nu dan al, Jacotte? Twintig. Ik moet er nog 561 doen. Als ik aan dit tempo verder doe, ben ik klaar in 2025 (no joke).
Babbelen op MNM

#lifegoals enal. De meerwaardezoeker kan hieronder het volledige interview beluisteren én bekijken. Allez bon, 't was telefonisch. Maar Sander zijn bakkes is een plezier om te zien <3.


Geef je boy some love op Spotify

Tom maakt zoals je weet niet alleen de montage, maar ook de muziek voor de Zotcast. En af en toe smijt hij eens een albumpje online! Volgen die handel!Bedankt voor het luisteren en lezen.

Graag tot de volgende!

- Jacotte